Vaskeri-booking

mandag 10. januar 2011

Bestilling av nøkler

Trenger du et ekstra nøkkelsett? Eller mistet en nøkkel?

Leiligheten: Styret har ikke nøkler til leilighetene. For nøkkel til leiligheten må du selv kontakte en nøkkelsliper. Blant annet er det en slik butikk på Storo senteret og rett ved siden av apotektet i Mogata. De øvrige nøklene bestiller du via styret.

Utgangsdør og kjeller: Nøkler til utgangsdør (går også til kjeller og port), får du ved å kontakte styret. For å dekke våre kostnader må du betale 300 kroner når du får nøkkelen.

Vaskeriet: Vaskeri I (oppgang A, B og C) har en egen nøkkel. Styret har noen ekstra nøkler til Vaskeri I på lager. Kontakt styret så får du en raskt! Vaskeri II bruker samme nøkkel som til oppgangene D, E og F.

Postkasse: Hvis du mister postkassenøkkelen er det vanskelig å få en ny. I stedet anbefales det at man skifter ut sylinderen. Lett å gjøre dersom man fortsatt har en nøkkel, langt vanskeligere hvis man ikke kommer inn. Styret bestiller ny sylinderlås fra leverandøren. Fakturaen for sylinderlåsen må du ta selv.

Forøvrig kan det være en god ide når man tar over en leilighet og bytte sylinder på leilighetsdøren og postkassen, slik at bare DU har tilgang.

Oppdatert jan 2013

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar