Vaskeri-booking

tirsdag 5. juli 2011

Nye vasketider

Med en ny vaskemaskin på plass, er det nå to vaskemaskiner i hvert vaskeri. Styret har sett at det spesielt på ettermiddagene er vanskelig å få vasketid.

Med to vaskemaskiner pr økt og økter på tre timer rekker man en del vask når en 60 graders vask tar ca en time. Svært få har et behov for så mange vask.

For å bedre utnytte den økte kapasiteten vi fikk med to vaskemaskiner, endres vaskeøktene på ettermiddagen fra tre timer til to timer.

I stedet for å starte kl 16 og 19, vil de nye øktene starte kl 16, 18 og 20.
Endringen gjennomføres fra i dag. Det som før var parkeringsraden på vasketavlen blir nå vasketid fra 20 til 22.

Det er satt opp en egen tavle for parkering av låser som vi ber dere bruke i stedet. Flytt låsen din så snart du har anledning.

2 kommentarer:

 1. Hei! Jeg reagerer på at det er innført nye vasketider uten at vi har blitt informert på forhånd. Når har dette blitt vedtatt?

  Jeg reserverte vasketid i dag morges for i dag 5. juli, og da jeg kom ned og skulle vaske hadde vasketidene blitt endret, bare noen timer etter. Dette syns jeg er urimelig.

  Alle de parkerte låsene står nå på vasketiden 20-22. Nå er antagelig mange på ferie. Betyr dette at ingen skal få vasket etter kl 20?

  Det nye parkeringsstativet for ubrukte låser er kun laget med spikre som gjør at det er lett å fjerne låser fra dette stativet.

  Jeg syns at de gamle tidene passet meg utmerket, men hvis flertallet er enig i å bytte tidene, kan vi ikke starte fra f.eks. 1. august så alle kan tilpasse seg og flytte de parkerte låsene?

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Takk for kommentar. Du har nok helt rett i at de nye vasketidene burde ha vært varslet på forhånd.

  Styret har fått både positive og negative tilbakemeldinger på de nye vasketidene. Vi tar gjerne i mot flere tilbakemeldinger og innspill, enten her eller på e-post. Så får vi etter litt innkjøringstid vurdere om vi skal endre på noe, eller gå tilbake til slik det var.

  SvarSlett