Vaskeri-booking

mandag 2. februar 2009

Ja, varmtvannet bruker lang tid

På spørsmålet vårt forrige uke om det fortsatt er problemer med vannet, er tilbakemeldingene veldig konsekvente på at det som gjenstår nå, er at det tar litt lang tid før varmtvannet blir varmt. 

De som har bemerket dette bor enten i 4. og 5. etasje eller på sidene av gården. Altså de som ligger lengst fra fyrrommet. Tilbakemeldingen er gitt videre til Andenæs som skal på ny befaring til utvalgte leiliheter denne uken. 

Vi har også startet opp å se på problemene med susing i radiatorrørene. På beboerundersøkelsen vår fra november, var det litt blandede tilbakemeldinger om dette. Veldig mange påpekte at det var susing i rørene men kommenterte også at det ikke var til plage. Av de som bemerket at det suste også når radiatoren var slått av, var det ikke noe klart mønster.

Samtidig med Andenæs nye befaring, skal de besøke leilighetene i A-oppgangen, i midten og til venstre. Eget oppslag vil komme i morgen. Disse har felles radiatorrør for stuen. Spesielt i en leilighet i A er det mye ulyd fra radiatorrørene. Som beboeren sa selv: "det er omtrent som om noen dusjer hele tiden i stua".