Vaskeri-booking

søndag 19. juli 2009

Ro i bakgården

Styret fikk i dag dagen denne e-posten fra en av beboerne:

"Vi har i lang tid opplevd voldsom støy i bakgården til Drøbakgata 3. Dette er noe vi dessverre ikke kan gjøre noe med, annet enn å akseptere at det er slik.

Når det nå viser seg at alle ungene absolutt skal ha lekestue i vår bakgård, så stiller det seg litt annerledes. Vi snakker utestemmer ganger 10, smelling i søppel/pappcontainere osv til langt på kvelden. Styret har sikkert lagt merke til dette.

Jeg håper styret kan iverksette tiltak umiddelbart for å få ned bakgårdsstøyen. Jeg er fullstendig klar over at man skal tåle støy når man bor i blokk i Oslo, men dette går langt utover det som er normalt."

Styret er godt kjent med problemstillingen. Som det påpekes er det vanskelig å gjøre noe med hva naboene våres gjøre på eget område, men når leken flytter seg inn på vårt område, da må det vurderes tiltak.

Det tiltaket som styret tror kan være mest virkningsfullt, er å sette opp en enkel stålport med lås i portrommet ut mot Mogata. Da unngår vi i tillegg uønsket gjennomgangstrafikk. Med låst portrom blir det bare en utgang fra bakgården og det vil kanskje avskrekke noen sykkeltyver også.

Hvis noen har andre gode ideer, så er vi veldig interessert i innspill.