Vaskeri-booking

onsdag 24. juli 2013

Innbrudd i bodene

Det har igjen vært innbrudd i bodene i kjelleren. Denne gangen var det i D, E og F. 4 boder ble åpnet og det har blitt tatt en sykkel og noen ski.

Vi har ikke sett skader på kjellerdører eller ytterdører. I mai ble det montert ekstra beslag på kjellerdørene for å gjøre det vanskeligere å dirke opp disse. All verdens sikring kommer til kort, hvis dørene likevel står oppe og inviterer hvem som helst til å ta seg en tur innom.

Kjellerdør
Styret har lagt merke til at enkelte dører ned til kjelleren står opp selv når det ikke er noen i kjelleren. Når man går opp fra kjelleren må man lukke døren etter seg. Har man for eksempel vasketid, så kan man ikke la døren til kjelleren forbli åpen selv om man går opp og ned hver time.

Ytterdør
Flere i borettslaget har hatt håndverkere på besøk i det siste, og disse er notoriske med å la dører stå åpne gjerne hele dagen. Når dere har håndverkere på besøk, informere dem om å lukke ytterdøren etter seg.
Mange bruker uteplassen og tilbringer mange timer ute. Når man går frem og tilbake med mat og dekker på så kan man la døren stå åpen, men når man har satt seg ned, så må man lukke døren etter seg.

Porten
Det er en krok ved porten som kan brukes til å holde porten åpen. Denne er primært ment for de som tømmer papiret. Porten står likevel ofte åpen. Man må ikke la denne stå åpen, selv om man for eksempel skal en tur på Rema og kommer tilbake tungt lastet. Den må stå igjen.

En innstilling til alle: Kommer du over en åpen port eller kjellerdør/ytterdør og ingen er rundt; Lukk igjen.