Vaskeri-booking

søndag 2. juli 2017

Fra august booker du vasketid på nettet

Borettslaget innfører fra 1. august booking av vasketid på internett. Ut juli benytter man vasketavlene i kjelleren som før, men for å få vasketid i august må man bruke den nye nett-løsningen.  

Bakgrunn
Vi innfører booking på nett for å gi et bedre tilbud til beboerne. Et vanlig problem i dag er at låser blir værende etter utløpt vasketid og okkuperer plassen slik at ingen får benyttet denne vasketiden. Det vil også bli lettere å sjekke om det fins ledig tid og avbestille dersom man ikke rekker hjem eller lignende.

Slik virker det
Først går man på https://sandefjordgata3.simplybook.it. Klikk på «Book nå» og velg om man skal vaske på formiddagen eller ettermiddagen. Man kan også trykke på knappen på høyresiden her på bloggen hvor det står "Book vasketid nå".

Deretter velger man hvilket vaskeri man benytter og ønsket tidspunkt. For å bekrefte bookingen må man logge inn med brukernavn/passord.

Man får mulighet til å legge til bookingen i sin kalender (Outlook, Google Calendar med flere) og får en bekreftelse på e-post. Eposten inneholder også en lenke for å avbestille bookingen dersom man angrer seg. En time før vasketiden starter, får man en påminnelse på e-post sammen med en ny lenke for å avbestille dersom man likevel ikke trenger vaskerommet.  

Brukernavn/passord
I løpet av juli vil de beboerne som vi har notert e-postadressen til, få tilsendt et brukernavn og et systemgenerert passord. De beboerne som ikke får en slik epost og som ønsker å benytte vaskeriet, sender en e-post til styret med hvilken epostadresse de vil benytte. Vi oppretter kun en bruker per leilighet.  

Gamle regler gjelder fortsatt
Øvrige regler for bruk av vaskeriet er som før. Man kan benytte begge vaskemaskinene i vaskeriet mens man har ledig, men kan ikke sette på en ny vask så sent at maskinen fortsetter inn i neste reservasjon. Tørketrommelen har man i inntil en time etter reservert tid. Det er fortsatt slik at man kun skal booke et tidspunkt om gangen.