Vaskeri-booking

torsdag 11. juli 2019

Regningsrot fra Get – Ikke betal mer enn du skal - Oppdatert

Bakgrunn
Borettslagets nye avtale med Get er en kollektivavtale med kun internett 100 mbits. De som ønsker TV eller høyere hastighet enn dette, må inngå en egen avtale med Get om dette.

Get skulle informere beboerne om dette, og vi har ventet på ytterligere informasjon, uten at dette har kommet.

Endringer i juli
Det ser ut til at de fleste beboere for juli har fått en tilleggsregning på Start 30 + PVR-boks, altså TV-tilbudet i den gamle kollektive avtalen. Styrets syn er dette kan Get naturligvis ikke gjøre. Først må beboerne få et valg, deretter kan man fakturere etter ny avtale.

Fra 1. juli har vi også fått den nye kollektive hastigheten på 100 mbit. Enkelte beboere som under den gamle avtalen hadde valgt høyere hastighet, har blitt ytterligere oppgradert av Get uten at det er inngått en ny avtale om dette. Vi mener at de heller ikke kan gjøre dette.

Styrets syn er at det er ingenting i den nye avtalen som gir Get grunnlag for å fakturere slik de har gjort. Dette er tatt opp med Get, men vi venter på svar.

Korriger beløpet
I mellomtiden oppfordrer vi beboerne til å selv sørge for å ikke betale mer enn de skal. For de fleste vil dette innebære å betale i henhold til gammel avtale og tidligere månedsbeløp. Vi foreslår også at du varsler kundeservice om at du har blitt galt fakturert, og derfor har endret beløpet. Kundehenvendelser til Get sendes inn fra: https://kundehenvendelse.get.no/hc/no/requests/new

De som har andre produkter fra Get som telefon, filmleie etc, må se nærmere over hva de skal betale.

Muligheter for tilvalg
Under den nye avtalen kan beboere gjøre individuelle tilvalg. Disse er:
TV: TV-mini til 199 kroner eller stor tv-pakke til 399.
Internett; 300/20 til 149 kroner, 500/25 til 249 kroner, eller 1000/50 for 399 kroner.

Oppdatering torsdag kl 15.
Flere beboere har nå fått en SMS fra Get hvor det står:
"Hei, ved en feil er ny avtale i din boligsammenslutning blitt aktivert før du som beboer er blitt varslet. Vi beklager dette og krediterer kosten du er blitt faktuert for tv for juli og august. Informasjon om den nye avtalen vil komme i eget brev. Ha en fin dag videre! Mvh Get".

Reduserte felleskostnader
Vi kan også opplyse om at fra 1. september blir felleskostnadene satt ned i tråd med vedtaket på generalforsamlingen. Nedgangen er på 10,25 prosent for alle. Samtidig innføres det en egen fakturalinje for den kollektive bredbåndsavtalen. Dette tillegget blir på 199 kroner for alle.