Vaskeri-booking

søndag 18. august 2019

Ny avtale med Get – Dette må du gjøre

OBS! Du har kommet til en gammel nyhetssak. For oppdatert informasjon om internett og TV, les denne permanente artikkelen: https://www.sandefjordgata3.no/p/internettogtv.html

Fra 1. september gjelder den nye avtalen med Get. Torsdag 22. august kommer Get på besøk i tidsrommet 17:00 -20:30.

På grunn av dels misvisende informasjon og uryddige fakturerer får du alt du trenger å vite her.

Gammel vs. ny avtale

Den gamle kollektive avtalen omfattet Start30 og internett på 10/2. De som kun hadde den kollektive avtalen fikk ingen regninger fra Get. Felleskostnadene til borettslaget dekket dette. De som gjorde individuelle tilvalg (filmleie, flere kanaler, raskere internett etc.) fikk egne regninger for dette.

Den nye kollektive avtalen omfatter kun internett på 100/20. Felleskostnadene er endret med virkning fra 1. september. Felleskostnadene er satt ned med like mye som den gamle avtalen kostet, og alle har fått et like stort påslag for den nye avtalen.

De som ønsker enda raskere internett eller TV vil få egne regninger fra Get på dette.

Du må ta stilling til TV-tilbudet

Alternativ A: Start – 30 kanaler og 50 poeng
Dersom du ikke foretar deg noe, vil Get videreføre dagens TV-tilbud. Du ender da opp med Start-pakken og dette koster 399 kroner per måned. Inkludert i pakken er 50 poeng. Du må også velge hva slags dekoder du ønsker. Se nedenfor.

Alternativ B: Mini – 12 kanaler og 5 poeng
Veldig mange beboere ga uttrykk for at de kun ønsker et grunnleggende TV-tilbud. Hvis det gjelder deg, må du gi Get beskjed om at du ønsker Mini-pakken. Denne gir deg de mest grunnleggende kanalene som NRK, TV2, TV Norge med flere. Mini-pakken koster 199 kroner per måned. Inkludert i pakken er 5 poeng. Du må også velge hva slags dekoder du ønsker. Se nedenfor.

Alternativ C: Ikke TV
Det var også mange beboere som ikke ønsket seg TV i det hele tatt. Dersom du er en av disse, må du si fra til Get om at du ikke ønsker TV. Dekoderboksen må da leveres tilbake. Dersom du ikke sier ifra, vil du allerede 1. september få en regning på 399 kroner for TV. 

Bruk av poeng

I begge TV-pakkene er det inkludert poeng. Disse kan brukes til å sette sammen tilbudet slik du ønsker. En enkeltkanal koster 1 poeng, mens for eksempel HBO Nordic koster 40 poeng.


TV-dekoder

Alle som ønsker kan beholde dagens dekoder (Get box HD PVR) og betaler ikke noe for denne. Alternativt kan man velge bort denne og få Get box Mikro. Heller ikke mikro skal vi betale for.

Dagens dekoder har den fordelen at den har opptaksmulighet. Get box Mikro har enda flere opptaksmuligheter (fire kanaler samtidig og mer lagring) men dette er ikke inkludert og man må betale 99 kroner i måneden.

I tillegg kan man velge å oppgradere til to andre dekodere.

Alle dekodere og pris per måned:

Slik tar du kontakt med Get

På hjemmebesøk: Vær hjemme torsdag 22. august mellom 17:00 og 20:30
Ring til Get på 21 90 60 50
Skriv til Get her https://kundehenvendelse.get.no/hc/no/requests/new