Vaskeri-booking

torsdag 23. juni 2022

Takprosjektet: Fremdrift og viktige opplysninger

Front har nå revet alle takplater på hovedbygget og er i gang med å legge nye plater fra gavlen mot Mogata. Samme sted er de også i gang med maling av vinduer. Alle piper er murt om. Foreløpig går prosjektet godt, uten ubehagelige overraskelser. Som tidligere nevnt, begynner arbeidene på lavblokken (oppg. F) over sommeren.

I forbindelse med murerarbeidet har det dessverre vært en del støv, som særlig har plaget beboere i de øvre etasjene. Dette er meldt videre til Front og de vil ta en runde for å sjekke at det ikke ligger igjen støv og sand på stillasene. Det mest støvete arbeidet skal nå være overstått. Noe årvåkenhet ved bruk av vindu er likevel å anbefale for å slippe å få støv og vann inn fra stillaset.

Etter sommeren begynner Front med overflatebehandling av balkongene. I den forbindelse er det to viktige ting å påpeke:

  1. Bestående gulvbelegg fjernes. I tillegg til opprinnelig gulvbelegg, finnes det stedvis tregulv og flisgulv hos oss. Beboere som har tregulv eller flisgulv, vil miste dette i forbindelse med rehabiliteringen. Det vil i stedet legges et tykkfilmsbelegg. OBOS Prosjekt anbefaler ikke at det eventuelt legges flisgulv på nytt, i så fall kun tregulv.
  2. Alt som måtte stå på balkongene, må fjernes i forkant av arbeidene. Vi vil komme tilbake med en frist, så snart vi vet når arbeidene begynner. De som har mulighet allerede nå, kan gjerne begynne ryddingen. Skulle du ikke ha anledning til å rydde før arbeidene begynner, kan du kontakte styret for å få tilbake eiendelene dine. Kontakt oss også hvis du har problemer med plass for mellomlagring av gjenstandene.

Vi ønsker alle en god sommer!