Vaskeri-booking

Flytter ut

Her er noen praktiske opplysninger til deg som har tenkt å flytte ut av borettslaget. Vi håper at tiden din i borettslaget har vært en positiv opplevelse og at du får det minst like bra der hvor du flytter til.

Brannvern
Husk at pulverapparatet og røykvarsleren er borettslagets eiendom. Dette skal bli værende i leiligheten når du overlater den til den nye eieren. Si fra til oss om noe mangler eller er defekt, slik at den nye eieren ikke får en negativ overraskelse.

Nøkler
Det hører mange nøkler til leiligheten. Sørg for at den nye eier får alle nødvendige nøkler. Det kan være nøkkel til:
- oppgangen (K4 eller K5)
- leiligheten (K4 eller K5)
- sikringsskapet
- postkassen (nummeret på nøkkelen skal stemme med nummeret på låsen på postkassen)
- hengelåser på bodene
- utlufting av radiatorer

Vaskeri
Sjekk om du har igjen tøy i vaskeriet. Kanskje har du noe i glemt-kurven?

Sykler og barnevogner
Enkelte "glemmer" igjen gamle sykler og barnevogner. Gis-bort-annonser er gratis på Finn.no og barnevogner er enkle å selge. Hvis du har planer om å ikke ta med deg sykkelen eller å gi den bort, så kan du kontakte styret. Da plasserer vi den heller på sykkelparkeringen i kjelleren ved F-oppgangen og får den kastet på neste dugnad. Selv på sykkelparkeringen ute blir det trangt om plassen om det også skal stå igjen gamle sykler.

Skilt
Vi setter normalt opp nye skilt på postkasse og ringeklokke på den dagen vi har fått vite er overtakelsen, men aldri tidligere med mindre vi får beskjed om annet.

Telia
Dekoderboksen fra Telia og eventuelt annet utstyr står du personlig ansvarlig for overfor Telia. Når du flytter ut, må du levere tilbake dette til Telia. Det kan du gjøre på Elkjøp på Ullevål. Dette gjelder også selv om du bare har det som er inkludert i husleien.

Søppel
Søppel skal ikke settes igjen. Eventuelle kostnader med å fjerne hensatt søppel vil bli fakturert deg. På Elkjøp kan du returnere EL-avfall. På Shell i Maridalsveien kan du kaste annet farlig avfall. Søppeldunkene våres er for husholdningsavfall og ikke for bord, sofaer og annet.

Oppslag til kjøper
Styrets erfaring er at få boligannonser får frem alle kvalitetene til borettslaget. For å kompensere for dette har vi en side spesielt myntet på de som vurderer å kjøpe leilighet i borettslaget. En plakat med henvisning til denne siden kan bli hengt opp når du har visning. Si fra til styret så glemmer vi det ikke.