Vaskeri-booking

Nøkler


Leiligheten: Styret har ikke nøkler til leilighetene. For ekstra nøkkel til leiligheten må du selv kontakte en nøkkelsliper. Blant annet er det en slik butikk på Storo-senteret og rett ved siden av apotektet i Mogata.

Postkasse: Hvis du mister postkassenøkkelen, er det vanskelig å få en ny. I stedet anbefales det at man skifter ut sylinderen. Lettest å gjøre dersom man fortsatt har en nøkkel, langt vanskeligere hvis man ikke kommer inn. Styret bestiller ny sylinderlås fra leverandøren. Fakturaen for sylinderlåsen må du ta selv. Dette kostet sist noe over 600 kroner.

Innflytting: Det kan være en god ide når man tar over en leilighet og bytte sylinder på leilighetsdøren og postkassen, slik at bare DU har tilgang.

Utgangsdør og kjeller: Nøkler til utgangsdør (går også til porten, hobbyrom og vaskeri), får du ved å kontakte styret. Tapte nøkler skal dessuten alltid meldes styret omgående. For å dekke våre kostnader, må du betale 400 kroner når du får nøkkelen. De i oppgangene A, B og C har den samme nøkkelen (K4), mens de i D, E og F har en annen fellesnøkkel (K5).

Sikringsskap: I utgangspunkt skal alle ha lik nøkkel til sikringsskapene. Hvis du ikke finner din nøkkel, kan du enten spøre en nabo, kjøpe en selv fra en nøkkelbutikk, eller kjøpe fra styret. Styret selger disse til beboerne for 100 kroner, så lenge vi har et lager.

Radiator: For å få luftet ut radiatoren, trenger du en radiatornøkkel. Disse kan kjøpes fra for eksempel Clas Ohlson. Styret har også noen ekstra på lager som kan lånes ut ved forespørsel.Boder: Egne boder på loft og kjeller sikres med egen hengelås. Vi har sett at en stor og kraftig hengelås er ingen garanti for å hindre innbrudd.