Vaskeri-booking

Oslomarka

Lysten på en skitur? Slik kommer du deg enkelt til Marka!

Frognerseteren
En av de klassiske innfallsportene til marka er Frognerseteren. Å komme dit tar imidlertid en del tid hvis man ikke har egen bil. Reiser du kollektivt må du ta 20-bussen til Majorstuen og derfra T-banen (linje 1). For tiden kan man ikke ta T-banen helt frem men må bytte over til buss ved Besserud. Merk at bussen Bessrud-Frognerseteren ikke kjører samme rute tilbake til Besserud. Samlet reisetid litt over en time. Avgang på ettermiddag ca hvert kvarter på hverdager. Lysløype til Ullevålsseter på 4,5 km.


Sognsvann
Et annet veldig vanlig startsted er Sognsvann. Ta 34-bussen til Tåsen og derfra T-banen (linje 3). Reisetid på 21 minutter. Avgang hvert kvarter. Fra Sognsvann er det lysløpe på 5,5 km til Ullevålsseter.


Brekke
En veldig rask måte å få snø under skiene på, er å ta 54-bussen opp til Brekke.
Bussturen tar ti minutter og skiløypa starter i det du går over veien. Derfra er det ca 4 km med lysløype til Hammeren. Her kan du trene skiteknikken din i et terreng som er temmelig flatt. Hvis du bare vil ha en kort kveldstur, er bare å ta samme veien tilbake og vente på 54-bussen. Den går med 10-minutters rute frem til ca klokka ni om kvelden på hverdager, slik at du ikke rekker å bli kald før neste buss.
NB! Stoppestedet heter Brekkekrysset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar